perjantai 9. toukokuuta 2014

Ennen vanhaan sattui ja tapahtui...

Nykyään tapahtuu vähemmän ja sattuu enemmän.

Koulussa oli tänään järjestetty rauhallinen aamunavaus äideille. Joogaa, hemmottelua ja lasten videoviestejä äideille. Kukkia, kynttilöitä ja rauhallista tunnelmaa sunnuntain äitienpäivän kunniaksi.
Aamu alkoi siis joogalla ja...
Niin tosiaan mitäs sitten tapahtui?!? Jooga ei selvästikään sopinut meikäläiselle. Heti joogahetken jälkeen, meikäläiseltä lähti yllättäen taju ja hetkessä meikäläinen jo "nuoli" jumppasalin lattiaa. Onneksi apu oli lähellä ja kaverit saivat kiinni sen verran, että tällä kertaa meikäläisellä ei ole "turpa rullalla" lainkaan. (Ambu)Lanssi kyytiäkään en tälläkään kertaa halunnut.

Taju ei olekaan lähtenyt pitkään aikaan... ja taas lähti. Se käy niin äkkiä, ettei siinä ehdi mennä "maihin" ennen kuin jo kumahtaa. Taudinkuvaan kuuluu "kohtauksen" jälkeen, vapina ja sairaalloinen uni, johon ei auta nukkuminen. Myös jäätävä kylmyys ja muistamattomuus seuraavat uskollisesti perässä. Mikäli mahdollista on normaaliakin pöntömpi olo. 

Melkein siis varastin äitienpäivän aamushown tänään. Onhan se hyvä toisinaan "herätellä" ihmisiä ja yllättävät tilanteethan on parhaimpia "herättäjiä", etenkin kesken RAUHALLISEN hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita artikkelia (tai mitä tahansa) koskeva kommenttisi ao. kenttään!
Kiitos kommentistasi.

- Salaoven Emäntä -